Vervoer
 


 

Uw specialist voor vervoer vanuit Hilversum

Wij zorgen voor het vervoer van uw documenten, pakketten of pallets door heel Nederland. In de meeste gevallen gebeurt dit vervoer nog op dezelfde dag op het gewenste adres. Met onze snelle koeriersdienst halen wij uw document of pakket op en bezorgen deze linea recta vanuit de regio Hilversum door heel Nederland. Ook in andere regios om Hilversum heen werken wij met hetzelfde principe. Voor meer informatie over de verschillende mogelijkheden voor vervoer kunt u gratis en vrijblijvend contact opnemen met Rob Fok Koerier in Hilversum.

Verschillende typen vervoer

Wij bieden verschillende soorten vervoer aan. Voor elk type zending zoeken wij gepast vervoer, daarbij rekening houdend met de gewenste kosten, veiligheid en snelheid. Onze chauffeurs zijn bovendien zeer professioneel en betrouwbaar. We zorgen ervoor dat ons personeel er altijd representatief uitziet en zich richt op klantvriendelijkheid en service.

Overnight vervoer

Heeft uw zending minder haast? Dan zorgen wij voor overnight vervoer. Uw pakket wordt op de door u gewenste dag opgehaald en met gepast vervoer gegarandeerd de volgende dag voor 12 uur op de plaats van bestemming afgeleverd door onze koeriers. Het pakket of document wordt op een veilige plaats in Hilversum bewaard zodat veiligheid gegarandeerd kan worden. Wilt u meer weten over onze diensten of heeft u direct een koerier in Hilversum nodig? Neem dan vandaag nog contact met ons op

Opbellen
E-mail
Info